GAGGENAU

Gaggenau

Godine 1683., iz dubina Schwarzwalda, čuli su se novi zvukovi iz vatrenog plamena od udaranja na rastaljeni metal. Doba industrijske obrade metala započelo je udarcem čekića i postavilo temelje za njemačko inženjerstvo.

Proizvodi marke Gaggenau

Gaggenau - Pećenje i kava

Pećnica je srce svake kuhinje, bilo profesionalnog ili amaterskog kuhara. Dizajnerska iIkona EB 333, skulpturalna serija 400 i puritanska serija 200 osiguravaju maksimalno uživanje u pečenju. Kombiniranjem parne peći i vakuumske ladice širite svoj repertoar na Sous-vide-cooking. Dovršite željenu pećnicu s aparatom za espresso, ladicom za zagrijavanje ili mikrovalnom pećnicom. Ne postoje ograničenja za intuitivne konfiguracije.

Gaggenau - Pećenje & kava
Gaggenau - kuhanje

Gaggenau - kuhanje

Imamo pravu ploču za kuhanje za svaki prostor i svakog ambicioznog kuhara. Kombinirajte raznovrsne indukcijske, plinske ili keramičke ploče s električnim roštiljem, parom, Teppan Yaki ili fritezom. Sve komponente savršeno se uklapaju. Bez obzira na način ugradnje na radnu plohu veliki profesionalni aparati za kuhanje serije Vario 400 i kompaktana, nenametljiva kuhala serije Vario 200 uljepšat će vašu kuhinju.

Gaggenau - ventilacija

Bez napora, tiho, pametno. Ventilacijske jedinice serije 400 i 200 se mogu ručno ili automatski upravljati i mogu se postaviti na mnogo različitih načina - na stropu, na zidu, iznad otvora kuhanja ili na ploči za kuhanje. Svaka opcija je jedinstvena. Što više kuhinja postaje prostor za život, to je važnije dobro prozračivanje. U dizajnu su neupadljivost i protok zraka su presudni. To stvara sustav koji mirno i snažno radi iza kulisa.

Gaggenau  - ventilacija
Gaggenau - hlađenje

Gaggenau - hlađenje

Potpuno ugrađeni hladnjaci, hladnjaci - zamrzivači s više klimatskih zona dostupni su u serijama Vario 400 i 200, a serije 200 imaju samostojeće hladnjake . Unutrašnjost od nehrđajućeg čelika serije Vario 400 osvijetljena je LED svjetlosnim elementima. Vario 200 serija nudi jedinstveni interijer s Gastronormnim policama. U dvije temperaturne zone vinskih klimatskih ormarića vina možete pohraniti, pripremati i predstavljati istodobno.

Gaggenau - perilice posuđa

Naše perilice posuđa serija 400 i 200 ne samo da blistaju jasnim TFT zaslonom, već i bezručnim Push-To-Open otvaranjem vrata, projekcijom preostalog vremena na podu i pametnim mogućnostima punjenja za velike i vrijedne predmete. Osvijetljeni interijer serije 400 postavlja vaša dragocjeno posuđe u pravu svjetlost, a tehnologija zeolita osigurava najvišu učinkovitost sušenja. Stoga pranje posuđa s maksimalnom skrbi i učinkovitosti.

Gaggenau  - perilice posuđa
Gaggenau - perilice

Gaggenau - perilice

Perilica za rublje Gaggenau prvi je izbor kada je riječ o svježem rublju. Mala potrošnja vode i energije, veliki kapacitet i izuzetno dug život.