Liebherr hladnjaci i škrinje

Hlađenje & zamrzavanje

Oprema za hlađenje i zamrzavanje Liebherr ima oznaku kvalitete, pouzdanosti i dugovječnosti već desetljećima. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i najkvalitetnijih materijala, naša oprema je praktičana i energetski učinkovita. To se odnosi i na domaću i profesionalnu upotrebu u trgovini, obrtu, gastronomiji i radu.

Samostojeći uređaji

Asortiman samostojećih uređaja uključuje klasike u bijeloj boji i nehrđajućem čeliku čeliku, kao i posebno dizajnirana izdanja s posebnim efektima i uzbudljivim detaljima. Svi modeli dolaze s praktičnim funkcijama i kvalitetnim značajkama - sve u dokazanoj Liebherr kvaliteti.

Katalog samostojećih uređaja
Liebherr hladnjaci i škrinje - Samostojeći uređaji
Liebherr hladnjaci i škrinje - Ugradbeni uređaji

Ugradbeni uređaji

Liebherr ugrađene hladnjake i zamrzivače karakterizira genijalna tehnologija i dolaze u širokom rasponu veličina. Pri projektiranju naših ugradbenih uređaja poseban naglasak je stavljen na kombiniranje energetske učinkovitosti s vrlo korisnim, inovativnim značajkama.

Katalog ugradbenih uređaja

Profesionalni uređaji

U svim područjima profesionalne uporabe gdje postoje visoki zahtjevi za svježinom i kvalitetom od uređaja se očekuje strogo poštivanje standarda. Zato je Liebherr projektirao i proizveo posebnu seriju u smislu vrhunskih značajki hladnjaka i odabranih materijala. Bez obzira da li se uređaji koriste u okolinama s visokom temperatorum, da li se vrata često otvaraju ili u unutrašnjot treba staviti veliku količinu hrane i pića, kombinacija velikog rashladnog kapaciteta, vrlo kvalitetne izrade i opreme za komercijalne potrebe znači da ovi uređaji ispunjavaju najviše profesionalne standarde.

Profesionalni uređaji